Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sammenliknet Krekar med kjønnsorgan

...og Meling med et barbert underliv. Stortingspresident Kosmo slo til foran et hundretalls pressefolk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går var stortingspresident Jørgen Hårek Kosmo hovedtaler ved det tradisjonsrike julebordet til Stortingets presselosje. Dette holdes hvert år i Oslo Medisinske selskaps lokaler i Drammensveien, og samler store deler av stortingets pressekorps, de parlamentariske lederne og som regel en statsråd eller to.

Talen åpnet med at Kosmo beklaget seg over den generelle tabloidiseringen av samfunnet. Kort tid etter kom Krekar-sammenligningen.

Foran et hundretalls pressefolk, politikere og følge dro Jørgen Kosmo en vits der essensen var at mullah Krekars ansikt minner om et kvinnelig underliv, og at hans advokat også ser ut som et kjønnsorgan. I salen satt profilerte politikere som Carl I. Hagen, Kristin Halvorsen og Jon Lilletun.

Vitsen handlet, kort gjenfortalt om en mann som var så opptatt av nyheter og politikk at hans kone følte seg oversett. Hun valgte å tatovere ansiktet til presidentene Bush og Putin på innsiden av hvert lår i håp om å vekke mannens interesse for mer ekteskapelig samliv.

Når mannen ble presentert for dekorasjonen gjenkjente han presidentene, men mente 'han i midten' måtte være Mullah Krekar. Deretter ble advokat Brynjar Melings hårløse hode sammenlignet med et kjønnsorgan.

Vitsen førte til en blanding av lett latter og flauhet i salen.

image: Sammenliknet Krekar med kjønnsorgan
Humorofre: Mullah Krekar i samtale med sin forsvarer, advokat Brynjar Meling, før fengslingsmøtet i Oslo tingrett fredag morgen. Økokrim har begjært forlenget fengsling av mullah Krekar, som fra før er varetektsfengslet fram til mandag 2. februar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media