Sampson skar av armen med lommekniv

Ble sittende fast i brennende skurtresker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sampson Parker fra South Carolina ble tvunget til å skjære av sin egen arm med lommekniv da han ble sittende fast i skurtreskeren sin og den begynte å brenne, melder MSNBC.com.

På kne

Deltidsbonden og ingeniøren prøvde å få løs et kornstrå fra de roterende rullene på den rustne skurtreskeren da hansken ble sittende fast bare centimeter fra rullene. Parker ble stående på kne med hånda inni maskinen.

- Jo mer jeg prøvde å dra hånda ut, desto lenger inn gikk den, forteller trebarnsfaren, som ropte om hjelp. Men ingen kom.

- Jeg ville trolig ha besvimt før noen dukket opp, sier bonden.

Skar av fingrene

Etter en time klarte Parker å stoppe rullene ved å putte ei metallstang inni maskineriet og begynte å skjære av fingrene av den nå følelsesløse hånda med lommekniven.

Men en gnist fra metallstanga i maskineriet utløste en brann i skurtreskeren, og flammene spredte seg etter hvert til gresset rundt ham.

- Huden min begynte å smelte, den bare dryppet fra armen som plastikk, sier bonden, som bare så én måte å redde livet på: Han måtte bruke lommekniven på armen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer