Ut mot SAS håndtering av «sandfaste» nordmenn:

- Samtlige bør få sparken

Nordmenn på Gran Canaria raser mot SAS, etter sandstorm-trøbbel.

RASER: Oddvar Stenstrøm er en av turistene på Gran Canaria, og han raser over elendelig oppfølging fra SAS. Video: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flyplassen på Gran Canaria har vært stengt siden lørdag ettermiddag, og har ført til kansellerte avganger for både Norwegian og SAS lørdag og søndag.

Årsaken er en sandstorm, som har ført til at flytrafikken på Kanariøyene er fullstendig lammet. Dermed er det 2 000 nordmenn som ikke kommer seg hjem fra vinterferie.

Flere reagerer nå på mangelen på informasjon fra SAS, som de mener har håndtert situasjonen på en svært dårlig måte. En av dem er journalist Oddvar Stenstrøm, som bor på turistøya deler av året.

- Informasjonsavdelingen til SAS er totalt ubrukelig. Samtlige bør få sparken, tordner Stenstrøm på telefon til Dagbladet.

- Ikke ett menneske kan si noe

Hans datter og hennes familie var blant de mange nordmennene som skulle hjem fra vinterferie lørdag, men møtte et stengt luftrom.

- SAS er helt fullstendig fraværende. Etter 24 timer har de ikke vært i stand til å komme opp med ett menneske som kan si noe. Mange hundre SAS-passasjerer har nå ventet over ett døgn, og mange har måttet overnatte på flyplassgulvet. Ingen forteller dem verken hva som skjer eller hvordan de skal forholde seg, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer