Samuel (1 mnd) fikk plass på ungdomskole

Samuel var knapt født før foreldrene søkte skoleplass. Foreldre blir mer og mer bevisst på å velge skole for barna tidlig, forteller skole.

SKOLEKLAR: Samuel Salvesen (1 mnd) var knapt kommet ut av sin mors liv før foreldrene søkte om skoleplass for ham på den kristne ungdomskolen Danielsen i Bergen. Det skriver BA. Foto: PRIVAT
SKOLEKLAR: Samuel Salvesen (1 mnd) var knapt kommet ut av sin mors liv før foreldrene søkte om skoleplass for ham på den kristne ungdomskolen Danielsen i Bergen. Det skriver BA. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Samuel Salvesen (1 mnd) var knapt kommet ut av sin mors liv før foreldrene søkte om skoleplass for ham på den kristne ungdomsskolen Danielsen i Bergen. Det skriver BA (kun papir red.anm.) i går.

- Ingen grunn til å vente- Jeg så ingen grunn til å vente, sier faren Hans-Christen Salvesen til Dagbladet. Han forteller at de søkte om skoleplass så raskt Samuel hadde fått eget personnummer.

Danielsen skoler er en kristen friskolebevegelse i Bergensområde.

- Det er viktig for oss at de er tydelig på kristne verdier, sier faren til Dagbladet. BA skriver at han og kona har vært tidlig ute for å søke om skoleplass for alle sine fem barn, men Samuel har de vært raskest ute med.

Foreldres ønske- Som foreldre ønsker vi at barna våre skal få et best mulig skoletilbud. Vi har erfaring med at skolen kombinerer tydelighet av dens kristne verdibasis med respekt for andre, sier Salvesen, som forteller at lærerne i tillegg er flinke til å fremme arbeidsro og høy kvalitet. Han mener den rødgrønne regjeringen bør gi bedre rammevilkår for de private skolene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer