Sand, silikon, sol og ... sommerjobb?

Har du fylt 16 år, drømmer om en sommerjobb utenlands, og kan svømme 50 meter på under 35 sekunder? Da er du bare et ti timer med fly og førti timer med kurs unna en sommer med sand, silikon, sol og hard valuta. New York City trenger «buktvakter».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Riktignok må du betale flyreisen selv, men hva betyr vel det hvis alternativet er å stå innendørs i en fluebefengt brakke ved siden av E18 og flippe burgere for sure baksetebarn hele sommeren?

The Big Apple mangler nemlig badevakter. Byen trenger hele 600 vakter til sine lange strender, hittil i år har de bare fått tak i 420. I

tillegg trengs det 600 vakter til de offentlige svømmebassengene som åpner 1. juli.

Byen har dermed intet annet alternativ enn å stenge strender hvis de ikke får nye søkere kjapt. Derfor har de startet en annonsekampanjee på Internett for å lokke til seg nye søkere.

Sjefen for byens parkvesen, Alan Moss, forklarer badevaktmangelen slik:

- Svømmeundervisningen er ikke vektlagt nok i skolene lenger. Dessuten vil heller folk ha en jobb i et kontor med friskluftsanlegg og ha fri i helgene enn å måtte jobbe i den stekende solen.

Dessuten er ikke lønna helt på Baywatch-nivå: 400 dollar i (48-timers)uka.

http://www.ci.nyc.ny.us/html/dpr/html/newslifeguard.html

LEDIG SOMMERJOBB: Uncle Sam Needs You. Er du 16 år, har godt syn og gode svømmeferdigheter er jobben som «baywatcher» din.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer