- Sandberg blir sittende

Gikk på Stortingets talerstol etter å ha drukket sprit - men beholder sannsynligvis jobben. Trekker seg fra nettmøte -pressekonferanse i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sandberg drakk på Stortinget - si din mening!

(Dagbladet.no): Frp-leder Siv Jensen planlegger å avholde en pressekonferanse om Sandbergs famøse opptreden på Stortingets talerstol tirsdag kveld, der han holdt et innlegg med både pils og akevitt innabords.

Etter det Dagbladet.no erfarer kommer episoden ikke til å få følger for Sandbergs posisjon i Frp.

Likevel har nå Sandberg valgt å avlyse alle intervjuavtaler, og har trukket seg fra et planlagt nettmøte på Dagbladet.no kl. 14.00 i dag.

- Var ikke synlig beruset

Stortingets visepresident og tidligere partileder Carl I. Hagen har selv sett videoklippet fra Sandbergs tale. Han mener det viser klart at stortingsrepresentanten ikke var synlig beruset.

- Dette er politiske motstandere og gribbene i Verdens Gang som ikke skyr noen midler for å ramme Fremskrittspartiet, sier Hagen til Dagbladet.no.

- Du har tidligere engasjert deg sterkt for slipstvang for stortingsrepresentanter. Er det greit at stortingsrepresentanter går på talerstolen etter inntak av tre akevitt og en øl?

- Sandberg blir sittende

- De som var i salen og står frem, sier at Per Sandberg ikke var synlig beruset. Man bør ikke være i salen, delta i votering eller delta i debatt hvis man er synlig beruset, hvilket Per Sandberg ikke var.

IKKE SYNLIG BERUSET: Carl I. Hagen forsvarer Sandberg.
REAGERTE: Stortingsrepresentanter reagerte på Sandbergs opptreden.