Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sandberg-bråket fortsetter i Frp

Regionsekretær i Nordland Frp Bjørn-Gunnar Jørgensen sier opp jobben etter Frp-nestlederens bokbombe.

GIKK FRI: Frp's sentralstyre behandlet sist uke en henvendelse fra ti lokallag i Troms om å vurdere om Frp-nestleder Per Sandbergs knallharde angrep på navngitte partifeller i full offentlighet burde få konsekvenser. Partitoppene stilte seg imidlertid på siden av konflikten, og krummet ikke et hår på Sandbergs hode. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
GIKK FRI: Frp's sentralstyre behandlet sist uke en henvendelse fra ti lokallag i Troms om å vurdere om Frp-nestleder Per Sandbergs knallharde angrep på navngitte partifeller i full offentlighet burde få konsekvenser. Partitoppene stilte seg imidlertid på siden av konflikten, og krummet ikke et hår på Sandbergs hode. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn-Gunnar Jørgensen skylder på uroen som Frp-nestleder Per Sandberg og hans kone har skapt, når han sier opp som regionssekretær i Frp for Nordland, Troms og Finnmark, skriver Aftenposten.

Sentralstyret i partiet visste om oppsigelsen allerede før de fredag i forrige uke valgte å la Per Sandberg gå fri for beskyldningene om å bryte partiets vedtekter, skriver avisen.

- Jeg kan bekrefte at Bjørn-Gunnar Jørgensen har sagt opp, sier Frps assisterende generalsekretær Øistein Lid.

Lid ønsker ikke å kommentere oppsigelsen ytterligere.

Aftenposten får imidlertid opplyst at Jørgensen i en epost til lokale tillitsvalgte skriver at årsaken til oppsigelsen er uroen skapt av Per Sandberg og hans kone Line Miriam Sandberg.

Etter det Aftenposten forstår, skriver Jørgensen at arbeidsmiljøet i Troms Frp er blitt så dårlig etter at Sandberg ga ut boka «Mot min vilje», at han ikke kunne fortsette i jobben.

I boka kom Sandberg med krasse uttalelser om lokale partikolleger og kalte flere av dem for «brønnpissere».

- Jeg har sagt opp min stilling og informert dem som skal informeres om det, er alt Jørgensen vil si om bakgrunnen for oppsigelsen.

(NTB)