- INGEN REGJERING UTEN FRP: Per Sandberg sier til VG at en linjeendring nærmest er utenkelig.

- Vår strategi er klar: Det blir ingen ikke-sosialistisk regjering uten Fremskrittspartiet. Det skal forundre meg veldig om den strategien endrer seg, sier Sandberg. FOTO. TORBJØRN BERG / DAGBLADET
- INGEN REGJERING UTEN FRP: Per Sandberg sier til VG at en linjeendring nærmest er utenkelig. - Vår strategi er klar: Det blir ingen ikke-sosialistisk regjering uten Fremskrittspartiet. Det skal forundre meg veldig om den strategien endrer seg, sier Sandberg. FOTO. TORBJØRN BERG / DAGBLADETVis mer

Sandberg knuser borgerlig alternativ uten Frp

Et borgerlig regjeringsalternativ med Høyre og sentrumspartiene kan likevel ikke vente seg støtte fra Frp, sier nestleder Per Sandberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-leder Siv Jensen sa forrige uke at partiet ville revurdere strategien, som sier at Frp ikke kan støtte en regjering de ikke selv er en del av. Men Per Sandberg sier til VG at en linjeendring nærmest er utenkelig.

- Vår strategi er klar: Det blir ingen ikke-sosialistisk regjering uten Fremskrittspartiet. Det skal forundre meg veldig om den strategien endrer seg, sier Sandberg.

Dermed tvinger han Frp inn i en eventuell ikke-sosialistisk regjering etter stortingsvalget i 2013. Han sier det ikke er naturlig med en strategiendring på bakgrunn av skuffende 11,4 prosents oppslutning ved kommunevalget. (NTB)