Sandberg-sak lagt til side av kontrollkomiteen

Nye svar fra fiskeriminister Per Sandberg (Frp) gjør at kontroll- og konstitusjonskomiteen legger bort saken om statsrådens kontakt med en lobbyist.

AVVISER: Fiskeriministeren framholder videre at han aldri har mottatt noen epost fra Reppe på sin private epostkonto. Foto: NTB Scanpix
AVVISER: Fiskeriministeren framholder videre at han aldri har mottatt noen epost fra Reppe på sin private epostkonto. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Med mindre det skulle dukke opp ny informasjon, kan vi ikke annet enn å slå oss til ro med svaret hans. Vi vil derfor ikke gå videre med flere undersøkelser i saken nå, sier SVs Torgeir Knag Fylkesnes til NTB.

Han sier beslutningen var enstemmig da det nye svarbrevet fra Sandberg ble behandlet under tirsdagens komitémøte.

I brevet som fiskeriministeren sendte komiteen 14. mai, skriver Sandberg at han ikke kjenner seg igjen i påstanden om at han skal ha gitt sin private epostadresse til Frode Reppe fra Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL).

Privat epost

Bakgrunnen for spørsmålene til Sandberg er opplysninger Reppe ga under rettssaken han anla mot NSL, som han hevder har sagt ham opp på usaklig grunnlag.

Sandberg ville ha sensitiv informasjon via sin private epostadresse, fortalte Reppe i Sør-Trøndelag tingrett tidligere denne måneden. Reppe fikk sparken som følge av Dagbladets avsløring av epostkommunikasjonen med Sandberg.

Fiskeriministeren vitnet selv i rettssaken, men ville overfor pressen i etterkant ikke besvare enkelte detaljerte spørsmål om den angivelige epost-kontakten med Reppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer