Sandberg varsler «brutalt politisk comeback»

Frp har blitt for ensidige og fokuserer for mye på bompenger, mener tidligere nestleder i partiet, Per Sandberg. Nå varsler han et «brutalt politisk comeback».

VARSLER COMBACK: Per Sandberg sier han skal gjøre et brutalt comeback i politikken. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
VARSLER COMBACK: Per Sandberg sier han skal gjøre et brutalt comeback i politikken. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere Frp-toppen har siden han ble gitt avskjed i nåde som fiskeriminister i august 2018, etter at han brøt sikkerhetsrutiner under et privat feriebesøk i Iran, stått utenfor politikken.

- Jeg kommer til å gjøre et brutalt comeback politisk på et eller annet tidspunkt. Fordi jeg vet at behovet for meg og mine politiske standpunkt er der. Det har aldri vært et så sterkt behov for det som akkurat nå, sier Sandberg til NRK Dagsrevyen.

Frp har siste tiden slitt kraftig på meningsmålingene. I Kantar TNS' julimåling for TV 2 får partiet en oppslutning på 7,5 prosent. Det er den dårligste oppslutningen på 24 år.

Sandberg mener at Frp i det siste har stått fram som et ensaksparti, noen han mener kan være farlig for partiet.

- Vi hadde meninger om alle politiske saker. Det har vi dessverre ikke lenger. Nå er det bompenger som rir partiet, sier han.

Det er stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) uenig i. Han mener partiet har mange saker de er opptatt av.

- Fremskrittspartiet har et bredt Spekter med saker som vi jobber for hver dag for å få gjennomslag for. Men det er klart at bompenger er noe som er viktig for mange og betyr noe i hverdagen for folk, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer