Sandberg vraket Stortinget for å være TV-kokk

Frp-nestleder Per Sandberg deltok før sommeren i et kokkeprogram mens resten av Stortinget blant annet diskuterte utviklingen i Afghanistan og Norges engasjement der.

TV-KOKK: Frp-nestleder Per Sandberg tok seg fri fra Stortinget for å være TV-kokk. Foto. Nina Hansen / Dagbladet
TV-KOKK: Frp-nestleder Per Sandberg tok seg fri fra Stortinget for å være TV-kokk. Foto. Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var i den første uken av juni at Sandberg deltok i kokkekamp-programmet MasterChef som skal sendes på TV3 i høst, skriver VG.

Innspillingen foregikk i København mens det var heldagsmøter i Stortinget to av dagene i tillegg til vanlig spørretime på onsdagen. Selv forsvarer Sandberg beslutningen om denne gangen å takke ja til en av mange henvendelser om å delta på forskjellige arrangementer.

- Jeg tror ikke situasjonen i Afghanistan eller Frps innsikt tapte fordi jeg ikke var til stede. Jeg jobber døgnet rundt uansett, og det var ikke slik at jeg ikke drev med politisk arbeid også utenom innspillingene disse dagene, sier Sandberg.

Han understreker at Frps forsvarspolitiske talsperson var til stede under redegjørelsene, og at disse uansett foreligger skriftlig.

Selv mener han at deltakelsen i kokkekamp mot flere kjendiser fra blant annet TV og film var relevant for hans arbeid som politiker.

- Programmet er veldig relevant med tanke på politikk. Ved å delta kan jeg bidra til å formidle kunnskap om sunn mat, vise at det går an å lage mat fra bunnen av hjemme og vise fram at Norge er et u-land med tanke på råvarer, sier Sandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer