Per Sandberg:

Sandbergs datter tror det er stor sjanse for at faren kommer til å gå av

Per Sandbergs datter forklarer i TV 2-intervju hvorfor faren ikke varslet statsminister Erna Solberg før han reiste til Iran.

STØTTES AV DATTEREN: Fiskeriminister Per Sandberg får støtte fra sin datter som tror faren vil trekke seg fra regjeringen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STØTTES AV DATTEREN: Fiskeriminister Per Sandberg får støtte fra sin datter som tror faren vil trekke seg fra regjeringen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Charlotte Kjær Sandberg (34) sier til TV 2 at hun tror hennes far, Per Sandberg, kan velge å gå av som fiskeriminister på grunn av familiesituasjonen han befinner seg i.

Dagbladet har vært i kontakt med Charlotte Kjær Sandberg. Hun bekrefter alt hun er sitert på i TV 2, men ønsker ikke å gi flere intervjuer. Hun sier i tillegg at hun informerte sin far om intervjuet med TV 2 før det ble gjort.

Per Sandberg uttalte til pressen i Mandal torsdag at han hadde en grunn til å vente med å varsle statsminister Erna Solberg om sin feriereise til Iran, men han nektet å forklare hva grunnen var.

Charlotte Kjær Sandberg er opptatt av å få fram at hennes far ikke ville varsle om sin feriereise til Iran fordi han var redd for lekkasjer om reisen før han reiste. Derfor skal han ha ventet med å varsle Fiskeridepartementet og Statsministerens kontor til han var kommet til Iran.

– Jeg synes det er synd hvis min fars karrière og innsats gjennom flere år skal ende slik som dette. Jeg tenker Stortinget får stille sine spørsmål og se om de får tilfredsstillende svar, sier Charlotte Kjær Sandberg til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer