Sandra (11) reddet tre fra drukningsdød

- En liten helt, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Situasjonen så lenge dramatisk ut da de tre jentene på 15, 16 og 23 år fikk panikk under svømmetrening og gikk under vann i Rakkevik i Stokke i går kveld.

11 år gamle Sandra Kristine Ese holdt imidlertid hodet kaldt og reddet sannsynligvis livet til de tre jentene.

- Jeg hoppet ut i vannet, så tok jeg og hentet henne, samtidig som jeg dytta de andre inn på grunna, forteller Sandra til TV 2-nyhetene.

På land var det voksne som tok seg av de tre, mens 11-åringen ringte etter politi og ambulanse.

Politiet i Stokkegår i dag ut og kaller Sandra "en liten helt."

- Sannsynligvis er innsatsen fra Sandra sterkt medvirkende til at de tre jente er i live nå, sier operasjonsleder Einar Paulsen ved Vestfold politidistrikt.

De tre jentene er nå utenfor livsfare.

- Skadene blir beskrevet som moderate, og tilstanden er stabil. Men de ligger fortsatt til observasjon, opplyser informasjonssjef Annemette Gustavsen ved Sykehuset i Vestfold til Dagbladet.no i dag.

RAKKEVIK:  Sandra på 11 er dagenes helt i Stokke. Hennes innsats under en badeulykke i Rakkevik i Stokke i går, reddet trolig livet til tre jenter. Foto: Thore Johannessen
RAKKEVIK: Sandra på 11 er dagenes helt i Stokke. Hennes innsats under en badeulykke i Rakkevik i Stokke i går, reddet trolig livet til tre jenter. Foto: Thore Johannessen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer