Storbritannia:

Sandra (64) påkjørt og drept

- Vondt å ikke vite.

DØDE I AUGUST: Sandras familie er i dyp sorg etter dødsfallet. Foto: Handout.
DØDE I AUGUST: Sandras familie er i dyp sorg etter dødsfallet. Foto: Handout. Vis mer
Publisert

«Vår aller kjæreste mamma, søster, kone, bestemor og oldemor. Hva skal vi gjøre uten deg. Du var større enn livet selv, og uendelig høyt elsket».

Slik lyder deler av minneordene etter at Sandra Diplock (64) gikk bort 31. august. 64-åringen hadde ligget på sykehus siden en bilpåkjørsel i England 19. april i år.

Det melder avisa Wales Online.

- Vi kan ikke forestille oss et liv uten henne. Dette blir ufattelig vanskelig, sier Sandras familie til avisa.

Innlagt i knapt halvår

Den avdøde 64-åringen var ute på en gåtur i 14-tiden den skjebnesvangre aprildagen, da en forbipasserende bil kjørte på henne fra siden.

Sandra ble så hastet til sykehuset, hvor hun kjempet for livet i hele fem måneder.

- Sykehuset har virkelig gjort alt de kan for moren vår, så vi er evig takknemlige. Men det er klart vi er knust. Vi hadde virkelig håpet oppe, sier familien videre.

Ifølge lokalavisa er et helt samfunn i sorg etter det tragiske dødsfallet. Flere skriver på Sandras minneside at de er «sønderknust», og at de «håper på rettferdighet» for den avdøde 64-åringen.

Etterforskes

En talsmann for Gwent-politiet sier til Wales Online at påkjørselen fortsatt er under etterforskning. De ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Sandras etterlatte skriver i sosiale medier at de synes det er fryktelig å ikke vite nøyaktig hva som skjedde med 64-åringen.

- Det er vondt å ikke vite. Jeg håper vi en dag får svar, skriver Sandras barn i en statusoppdatering på Facebook.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer