Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sandra Borch tilbake i rikspolitikken

Sandra Borch (Sp) gjør comeback i rikspolitikken etter at hun trakk seg ut i fjor høst.

LANDSMØTEDELEGAT: Sandra Borch er nyvalgt styremedlem i Troms Sp og skal delta på partiets landsmøte i april. Foto: Lars Myhren Holand
LANDSMØTEDELEGAT: Sandra Borch er nyvalgt styremedlem i Troms Sp og skal delta på partiets landsmøte i april. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø (NTB): Sandra Borch trakk seg i fjor høst som leder av Senterungdommen, og flyttet hjem til Tromsø for å være bystyrepolitiker. Men fraværet fra rikspolitikken ble ikke langvarig, for nå gjør 25-åringen comeback.

I helgen ble hun valgt inn i styret til Troms Senterparti og til å få kunne dra på partiets landsmøte i april, skriver Nettavisen.

En av de første sakene Borch skal ta stilling til, er lederspørsmålet i Senterpartiet. Tidligere har hun snakket varmt om nestleder Ola Borten Moe, og har fått kjeft av Senterpartiets leder Liv Signe Navarsete for nettopp det.

Grasrota i partiet gir henne deler av ansvaret for krisa i Senterpartiet.

Mandag ønsket Borch imidlertid ikke å si noe om hvem hun nå ønsker som leder.

- Troms Senterparti skal ha styremøte i løpet av uka der vi skal avgjøre det nye sentralstyret, og hvem vi ønsker skal sitte der. Frem til det har jeg ikke så mye å si, sier hun.

Hele Norges coronakart