Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sandstrøm anmeldt for fyllekjøring

Skal ha krasjet og stukket av. Vitne mener han var beruset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Psykolog John Sandstrøm er mistenkt for fyllekjøring. Han skal ha krasjet inn i en annen bil og stukket av lørdag kveld. Et vitne påstår å ha observert ham, og at han var beruset.

- Vi kan bekrefte at Sandstrøms bil har vært involvert i en kollisjon, og at det er levert en anmeldelse, opplyser operasjonsleder ved Oslo Politikammer, Tor Grøttum, til Dagbladet.no.

Grøttum presiserer imidlertid at politiet ikke kan si med sikkerhet om Sandstrøm var fører av bilen. Politiet har ikke klart å komme i kontakt med den kjente psykologen.

- Når det gjelder mistanke om promille, er vi avhengig av å ta prøver med en gang. Det er ikke gjort i dette tilfelle, opplyser Grøttum.

Vitnet som hevder å ha observert Sandstrøm, hevder han kjørte på en mistenkelig måte. Politet vil etterforske saken videre på mandag.

Helsemyndighetene suspenderte for tre uker siden Sandstrøms psykologbevilling, fordi det er mistanke om korrupsjon i forbindelse med utstedelse av psykologerklæringer.

Sandstrøm nekter for at han har gjort noe ulovlig i forbindelse med korrupsjonsanklagene.

ANMELDT: Psykolog John Sandstrøm er mistenkt for å ha krasjet i fylla og stukket av.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!