Frp-leder Sylvi Listhaug

- Sånn kan vi ikke ha det

Frp-leder Sylvi Listhaug er langt fra ferdig med pendlerboligskandalen på Stortinget. Nå må Stortingets direktør svare for seg.

GRAVER DYPERE: - Lite tillitvekkende, sier Frp-leder Sylvi Listhaug om stortingdsirektørens svar i pendlerbolgsaken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GRAVER DYPERE: - Lite tillitvekkende, sier Frp-leder Sylvi Listhaug om stortingdsirektørens svar i pendlerbolgsaken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi skal til bunns i rollen til Stortingets administrasjon i pendlerbolig-saken, lover Frp-lederen.

Tirsdag denne uka beklaget Eva Kristin Hansen (Ap) at hun hadde misforstått reglene for å få dekket pendlerbolig. Torsdag kveld trakk hun seg som stortingspresident etter at politiet hadde innledet etterforskning av pendlerboligsakene.

Det er spesielt én detalj Sylvi Listhaug har tenkt å ettergå ekstra nøye fra disse dagene.

Da saken om Hansens pendlerbolig sprakk i Adresseavisen tirsdag kveld, uttalte Stortingets direktør Marianne Andreassen til Dagbladets finansnettsted Børsen at de ikke ville gjøre mer med den konkrete saken «fordi det var flere saker av liknende karakter».

- Helt uforståelig

- Jeg må si rett ut at de ikke har håndtert dette på en måte som er god nok. Når de først sier at saken ikke skal få etterspill, også er saken gått til politietterforskning få dager seinere, så er det veldig lite tillitvekkende. Sånn kan vi ikke ha det, sier Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Stortingsdirektør Marianne Andreassen hilser alle spørsmål velkommen og lover å svare. Les hele svaret lenger ned i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.