Frp-leder Sylvi Listhaug

- Sånn kan vi ikke ha det

Frp-leder Sylvi Listhaug er langt fra ferdig med pendlerboligskandalen på Stortinget. Nå må Stortingets direktør svare for seg.

GRAVER DYPERE: - Lite tillitvekkende, sier Frp-leder Sylvi Listhaug om stortingdsirektørens svar i pendlerbolgsaken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GRAVER DYPERE: - Lite tillitvekkende, sier Frp-leder Sylvi Listhaug om stortingdsirektørens svar i pendlerbolgsaken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi skal til bunns i rollen til Stortingets administrasjon i pendlerbolig-saken, lover Frp-lederen.

Tirsdag denne uka beklaget Eva Kristin Hansen (Ap) at hun hadde misforstått reglene for å få dekket pendlerbolig. Torsdag kveld trakk hun seg som stortingspresident etter at politiet hadde innledet etterforskning av pendlerboligsakene.

Det er spesielt én detalj Sylvi Listhaug har tenkt å ettergå ekstra nøye fra disse dagene.

Da saken om Hansens pendlerbolig sprakk i Adresseavisen tirsdag kveld, uttalte Stortingets direktør Marianne Andreassen til Dagbladets finansnettsted Børsen at de ikke ville gjøre mer med den konkrete saken «fordi det var flere saker av liknende karakter».

- Helt uforståelig

- Jeg må si rett ut at de ikke har håndtert dette på en måte som er god nok. Når de først sier at saken ikke skal få etterspill, også er saken gått til politietterforskning få dager seinere, så er det veldig lite tillitvekkende. Sånn kan vi ikke ha det, sier Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Stortingsdirektør Marianne Andreassen hilser alle spørsmål velkommen og lover å svare. Les hele svaret lenger ned i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer