Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sanna Kristina (0) er årets nyttårsbarn!

Født midt i rakettbråket klokka 00.13 på Ullevål sykehus.

GODT TIMET: Termin var egentlig 8. januar, men lille Sanna Kristina (0) hadde dårlig tid og ble født like over midnatt nyttårsaften. Klokka 00.13 var den lille jenta født. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
GODT TIMET: Termin var egentlig 8. januar, men lille Sanna Kristina (0) hadde dårlig tid og ble født like over midnatt nyttårsaften. Klokka 00.13 var den lille jenta født. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er trolig ingen før henne.

Lille Sanna Kristina (0) er årets nyttårsbarn. Den lille jenta ble født på Ullevål universitetssykehus klokka 00.13 i natt. Hun veide 3034 gram og var 49 centimeter lang.

Dagbladet traff den lykkelige familien på fødehotellet på Ullevål nå i ettermiddag.

- Dette er helt fantastisk! Vi er veldig lykkelige, sier nybakt far Tommy Narmo til Dagbladet.

Oslo-familien innrømmer at de øynet et lite håp om å få barnet etter at klokka passerte midnatt.

- Det er vårt første barn og at det er nyttårsbarnet er jo moro. Alt er bra med alle sammen. Både mor og barn er oppegående, friske og fine, sier han.

At Sanna Kristina skulle bli nyttårsbarnet var likevel overraskende. Mor Rose-Marie Åkerberg hadde nemlig termin først 8. januar, men den nyfødte var utålmodig.

- Det er bare hyggelig det! Vi skulle egentlig ha nyttårsselskap, men det ble jo da avlyst. Jeg fikk sett litt nyttårsraketter mens det holdt på, sier hun.

Rose-Marie er fra Sverige, så årets nyttårsbarn er halvt svensk.

Dagbladet ble gjort oppmerksom på fødselen av en stolt bestemor som hadde vært inne på nettet og lest på Dagbladet.no i dag.

Der fikk hun se en artikkel om at det første nyttårsbarnet trolig var født i Tromsø klokka 00.14. Det var jo riv ruskende galt og Britt Narmo ringte avisa for å rette opp.

- Dette er kjempemoro. Det var superspennende minutter og jeg håpet klokka skulle bikke over midnatt. Og det gjorde det, sier hun.

BEVISET: Jenta ble født klokka 00.13 den 1. januar 2011. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
BEVISET: Jenta ble født klokka 00.13 den 1. januar 2011. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!