Sanner gratulerer Støre med vinglerekord

Hevder Støre famler i møte med stigende arbeidsledighet.

BESKYLDES FOR VINGLING: Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner anklager Ap-leder Jonas Gahr Støre for vingling. Her med Venstre-leder Trine Skei Grande under NHOs årskonferanse i januar. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
BESKYLDES FOR VINGLING: Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner anklager Ap-leder Jonas Gahr Støre for vingling. Her med Venstre-leder Trine Skei Grande under NHOs årskonferanse i januar. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

p-leder Jonas Gahr Støre satte ny norsk rekord i vingling denne uka, mener Høyre-nestleder Jan Tore Sanner. Han hevder Støre famler i møte med stigende arbeidsledighet.

- Støre mener én ting til frokost og noe annet til middag, sier Høyre-nestlederen og kommunalministeren til NTB.

Han mener Ap-lederen sto for en rekordnotering torsdag, dagen da sentralbanksjef Øystein Olsen holdt sin årstale.

- Torsdag morgen sier Støre til VG at han vil bruke mer penger. Torsdag kveld, etter sentralbanksjefens tale, sier han at regjeringen bruker for mye oljepenger. Dette er ny rekord i å skifte mening, selv for Støre, sier Høyre-nestlederen.

Strategi Aftenposten kunne tidligere denne måneden fortelle at det å stemple Støre som ubesluttsom og vinglete er en uttalt strategi fra Høyres og Frp's side.

En ikke navngitt Frp-politiker ble sitert på at dette var et trekk ved Ap-lederen som regjeringspartiene forsøker å forsterke ved enhver anledning.

Sanner avviser at utspillet kun følger handler opp en bevisst partistrategi.

- Det er ikke nødvendig å stemple Støre som vinglete. Det klarer han fint selv, ved å levere så mange utydelige og uklare signaler, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer