Helsevesen

Sara (44) falt på ski og pådro seg lårbeinsbrudd. Da regningen kom, fikk hun sjokk

- Hvordan sier man takk høyt nok?

TIL BARNA: Sara Brodin Söderlund passet på å ta bilder underveis, som hun sendte til barna. - Jeg ville gjøre det litt lettere for dem. Samtidig var det kult å få bilde av mamma i flyet, forteller hun til Dagbladet. Foto: Privat
TIL BARNA: Sara Brodin Söderlund passet på å ta bilder underveis, som hun sendte til barna. - Jeg ville gjøre det litt lettere for dem. Samtidig var det kult å få bilde av mamma i flyet, forteller hun til Dagbladet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg var på skitur med jobben i Sälen og falt i bakken. Det var ikke så dramatisk, men jeg pådro meg et lårbeinsbrudd. Det var ille og gjorde utrolig vondt, forteller 44 år gamle Sara Brodin Söderlund til Dagbladet.

Söderlund er fra Gnosjö i Sverige, og ble fraktet til sykehuset i Mora etter bruddet.

- Det tok ikke mange minutter før det var hjelp på plass i bakken. De passet på at det kom helikopter og hentet meg. Så ble jeg fløyet til Mora sykehus, der de ansatte sto klare. Dette skjedde på kvelden, og de hadde kalt inn leger og opererte med en gang. Da jeg våknet noen timer senere, lå jeg i et fint rom med masse mennesker rundt meg. De var der hele døgnet.

- En fantastisk opplevelse

I ettertid har hun kommet fram til at mellom 25 og 30 mennesker må ha vært involvert etter ulykken.

- Jeg fikk egen ambulanse, jeg ble fløyet hjem til nærmeste flyplass, og kjørt i ambulanse derfra. I en ukes tid fikk jeg hjelp døgnet rundt, forteller Söderlund.

I går valgte hun å fortelle om hendelsen i et innlegg på Facebook. Det var da hun mottok regningen, skriver svenske Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer