Sarah (33) funnet død

London-kvinnen Sarah Everard forsvant da hun var på vei hjem fra en venn. Nå er Everard funnet død og en politimann er varetektsfengslet og mistenkt for å ha bortført og drept henne.

FUNNET DØD: Sarah Everard (33) er funnet død i Kent, bekrefter britisk politi. Hun ble meldt savnet i forrige uke. En politimann er varetektsfengslet, mistenkt for å ha kidnappet og drept 33-åringen. Foto: Politiet i London / NTB
FUNNET DØD: Sarah Everard (33) er funnet død i Kent, bekrefter britisk politi. Hun ble meldt savnet i forrige uke. En politimann er varetektsfengslet, mistenkt for å ha kidnappet og drept 33-åringen. Foto: Politiet i London / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den savnede britiske kvinnen Sarah Everard (33) er bekreftet omkommet.

Det melder britisk politi fredag ettermiddag, ifølge Sky News.

Onsdag ble det funnet levninger etter en person i et skogsområde i Kent i England. Politiet har hele tida mistenkt at levningene tilhører Everard, men i dag kom den endelige bekreftelsen.

Politimann fengslet

Den 33 år gamle kvinnen bosatt i London forsvant onsdag i forrige uke. Hun ble sist sett da hun var på vei hjem til London-bydelen Brixton etter å ha besøkt en venn.

Saken har fått massiv oppmerksomhet i britisk presse, delvis på grunn av den mistenkte gjerningspersonen.

Tirsdag kveld denne uka ble nemlig en politimann i 40-åra pågrepet, mistenkt for å ha bortført og drept 33-åringen. Politimannen ble seinere varetektsfengslet.

Kvinne arrestert

Den mistenkte politibetjenten jobber for politiet i London, som har bekreftet at han ikke var på jobb på tidspunktet Everard forsvant.

Han skal vanligvis jobbe med å beskytte diplomatiske og parlamentariske ledere.

- Ei kvinne i 30-åra er også arrestert i forbindelse med forsvinningen, mistenkt for å ha hjulpet til med kidnappingen. Hun blir sittende i varetekt, sier politiet til The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer