Drukningsulykke:

Sarah (4) druknet - mamma var på do

Da mora kom ut igjen til bassenget, ble hun møtt av et sjokksyn.

TRAGEDIE: Det som skulle være en hyggelig familiedag ved bassenget, endte i tragedie da lille Sarah (4) druknet. Foto: Jam Press
TRAGEDIE: Det som skulle være en hyggelig familiedag ved bassenget, endte i tragedie da lille Sarah (4) druknet. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

Fire år gamle Sarah Oliveira lekte ved bassenget sammen med sin bror da marerittet inntraff.

Mamma Gisele Santos Oliveira passet på barna ved den private eiendommen i São José das Laranjeiras som ligger i delstaten São Paulo i Brasil.

Var på do

Det skriver nyhetsbyrået Jam Press, som siterer flere brasilianske medier - deriblant den ledende TV- og nyhetskanalen Globo.

Da Sarahs sju år gamle bror måtte på do, bestemte Gisele seg for å følge ham innendørs. Det forteller mora selv til TV-kanalen.

Mens Gisele og sønnen var inne, havnet fireåringen i bassenget. Hun skal ha slitt kraftig med å holde hodet over vann.

REDDES: Igor og Luna redder en 15 år gammel jente som holder på å drukne. Igor og Luna er også hunder. Video: SICSENTROMERIDIONALE via Facebook. Reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemic Sound. Vis mer

Da mora kom ut igjen, ble hun møtt av et skrekksyn: Lille Sarah lå og fløt med ansiktet ned i vannet.

- Dør av savn!

Fireåringen ble hastet til sykehus, men døde kort tid etter innleggelsen.

- Livene våre blir aldri det samme. Du var alt for oss. Det var et sjokk å miste deg. Jeg kan fremdeles ikke akseptere at du er borte, skriver mora på sosiale medier, og fortsetter:

- Jeg dør av savn. Vi elsker deg så mye! Gi oss styrke til å fortsette, for akkurat nå har vi det veldig tungt. Vi vil aldri glemme deg.

Sarah ble gravlagt ved São José das Laranjeiras-kirkegården om morgenen 12. desember.

Det er ikke kjent om lokale myndigheter etterforsker dødsfallet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer