Sarah Palin på besøk i Israel

...for første gang. Skal treffe Benjamin Netanyahu.

UTENRIKSERFARING: Sarah Palin ankommer Ben Gurion flyplass i Tel Aviv. Israelske medier antar hun er ute etter mer utenrikserfaring. Foto. AP Photo/Yuval Chen.
UTENRIKSERFARING: Sarah Palin ankommer Ben Gurion flyplass i Tel Aviv. Israelske medier antar hun er ute etter mer utenrikserfaring. Foto. AP Photo/Yuval Chen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Visepresidentkandidaten fra 2008 og en av Barack Obamas største kritikere, påbegynte sin reise i Israel i dag, melder Reuters.

- Etterhvert som verden preges av drastiske endringer, ser jeg frem til å treffe statsministeren for å diskutere de viktigste temaene for landet hans, vår allierte, Israel, sier Palin på sin webside.

Israel-støtte Israelske medier beskrev reisen hennes som en støtteerklæring for Israel og for å få mer utenrikserfaring. Sarah Palin ville ikke kommentere hvorvidt hun vil stille som presidentkandidat i USA.

Ifølge Jerusalem Post har hun planlagt reisen i over ett år. Avisen beskriver besøket som en «forsmak» på et mer offisielt besøk senere. Nå skal hun besøke de viktigste severdighetene i Israel, i tillegg til å tilbringe litt tid med president Benjamin Netanyahu og kona.

Dalende popularitet Sarah Palin var kjent for å ha et flagg fra både USA og Israel på guvernørkontoret sitt i Alaska.

I fjor kritiserte Palin Obama for å ha lagt press på Israel i Palestina-spørsmålet. Hun mente at Israel har allerede kommet med nok innrømmelser og at Obama gjør akkurat det Iran og landets terroristallierte håper på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer