Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sarah Palins tommel opp for Trump: - Han kan gi IS et spark bak

Opptrådte sammen i Iowa.

 PÅ SAMME LAG:  Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin støtter milliardær Donald Trump i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat. Foto: REUTERS/Mark Kauzlarich
PÅ SAMME LAG: Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin støtter milliardær Donald Trump i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat. Foto: REUTERS/Mark Kauzlarich Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin støtter milliardær Donald Trump i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat.

De opptrådte sammen under et valgkamparrangement i Ames i delstaten Iowa tirsdag.

- Er dere klare for å stemme på Trump? Vi trenger forandring og han er en folkets mann, sa Palin under opptredenen, ifølge BBC.

Under arrangementet hyllet også Palin Trump for hans, ifølge henne, konservative politikk, samt businessmannens handlekraft.

- Han er klar til gi IS et spark bak.

Dette ble i sin tur tatt godt imot av apparatet rundt presidentkandidaten.

- Palin er en venn, og en person av høy kvalitet som jeg har stor respekt for. Jeg er stolt av å få hennes støtte, heter det i en uttalelse fra milliardæren.

I 2008 fikk Palin mye medieomtale da hun stilte som republikansk visepresidentkandidat. Hun hadde stor støtte i Tea Party-bevegelsen og på grunnplanet i Det republikanske partiet.

Ifølge avisa New York Times kan Trump få god drahjelp fra Palin i Iowa, hvor det skal holdes nominasjonsmøter om knappe to uker. Det antas at hun kan bidra til å øke oppslutningen hans blant konservative kristne amerikanere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media