Såret politidrapsmann kan ha forskanset seg på universitet

- Han er svært desperat og farlig. Han må tas før han dreper flere. Ikke funnet klokka 21.

AVSPERRET:  Hele nabolaget i Seattle-forstaden Leschi har vært avsperret siden natt til mandag lokal tid. I ettermiddag norsk tid har først roboter og seinere politifolk kommet seg inn i huset der politiet var sikre på at den drapsmistenkte 37-åringen forskanset. Men har var ikke i huset. Foto: AP/SCANPIX.
AVSPERRET: Hele nabolaget i Seattle-forstaden Leschi har vært avsperret siden natt til mandag lokal tid. I ettermiddag norsk tid har først roboter og seinere politifolk kommet seg inn i huset der politiet var sikre på at den drapsmistenkte 37-åringen forskanset. Men har var ikke i huset. Foto: AP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet i Seattle har nå gjennomsøkt huset der de trodde den mistenkte mannen bak politidrapene har forskanset seg, men 37 år gamle Maurice Clemmons er ikke i huset.

Ved 08.30-tiden lokal tid, gikk alarmen ved University of Washington i Seattle. Vitner mener å ha sett politidrapsmannen gå av en buss og inn på universitetsområdet.

Ved 12-tiden lokal tid, 21-tiden i Norge, hadde fortsatt ikke politiet håndfaste spor etter drapsmannen.

- Han er på flukt. Eller så gjemmer han seg i terrenget, sa polititalsmann Ed Troyer til The News Tribune. før alarmen gikk ved universitet.

Ifølge Seattle Times gjennomsøker politiet nå universitetsområdet mens studenter og ansatte har gått i dekning.

37-åringen er nå formelt siktet for drapene på tre politimenn og en politikvinne. Politiet har utlovet en belønning på 125 000 dollar - tre kvart million norske kroner - for tips som fører til at desperadoen blir pågrepet.

- Er desperat og ta tas- Han er svært desperat og farlig, han er såret og han vet at vi er på jakt etter han. Han må tas før den dreper flere, sa polititalsmannen på den siste orienteringen til media.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer