SAS fløy fra bagasjen til hundrevis av passasjerer

Kofferttrøbbel i København.

BAGASJETRØBBEL: Tekniske problemer på København lufthavn i går førte til at mange SAS-passasjerer ikke fikk med seg bagasjen sin. Arkivfoto: Agnete Brun
BAGASJETRØBBEL: Tekniske problemer på København lufthavn i går førte til at mange SAS-passasjerer ikke fikk med seg bagasjen sin. Arkivfoto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går tok en rekke SAS-fly av fra Københavns lufthavn uten at passasjerenes bagasje var tatt med om bord.

- De hadde tekniske problemer med bagasjebåndene på København lufthavn i går morges, sier pressekontakt Henrik Edström i SAS til Dagbladet.

Morgenen er en travel tid med mange avganger. Derfor var det hundrevis, ja kanskje tusenvis av SAS-passasjerer som skulle reise til ymse destinasjoner rundt om i verden som ikke fikk med seg bagasjen sin.

- Jeg har ikke noe eksakt antall, men problemene varte i noen timer. Da bygger det seg fort opp et visst antall kofferter som må ettersendes, sier Edström.

Dagbladet har vært i kontakt med en nordmann som i går fløy fra København til Praha. På den avgangen skal det ha vært rundt 150 passasjerer som ikke fikk med bagasjen sin.

SAS gjorde et bevisst valg da flyselskapet valgte å fly til oppsatte tider, uten at passasjerene fikk med seg bagasjen.

- Vi vet jo hvor bagasjen er. Den er ikke borte. Mange passasjerer har allerede fått ettersendt bagasjen sin, men vi jobber fremdeles med å ettersende kofferter til enkelte av destinasjonene våre passasjerer har reist til, sier Edström.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.