Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

SAS-fly på vei fra Oslo har nødlandet i Amsterdam

Et SAS-fly på vei fra Oslo til Brussel gikk inn for nødlanding i Amsterdam etter melding om røykutvikling om bord i flyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Vet du noe mer? Var du om bord på flyet? Tips oss på 2400@db.no

Et SAS-fly på vei fra Oslo til Brussel sendte ut en nødmelding like før klokka 10.00 tirsdag, ifølge RadarBox 24. Flyet ble omdirigert til Amsterdam, der det nå har landet.

Flyet gikk inn for nødlanding på Schiphol i Amsterdam etter meldinger om røykutvikling om bord i flyet, opplyser Paul Weber, pressekontakt ved Schiphol lufthavn til Dagbladet.

Alle nødetater var på plass på stedet da flyet gikk inn for landing.

- Brannvesenet og helsepersonell rykker alltid ut når det kommer en nødmelding. Det er standard prosedyre, sier Weber til Dagbladet.

Han forteller at flyet skal ha landet trygt og at det nå står ved gaten.

- Det har ikke kommet meldinger om skadde personer i forbindelse med hendelsen, sier Weber.

Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, sier at landingen var udramatisk.

- Det har vært røyk i kabinen, som forsvant før flyet gikk inn for landing. Det var ingen dramatikk i landingen, sier Johansen til Dagbladet.

Han forteller at de nå undersøker hva som kan ha forårsaket røykutviklingen, før det blir besluttet om flyet kan fortsette til Brussel.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!