Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

SAS flyr til Brussel igjen fra onsdag

Og ekstra rute til Belgia.

 TIL BRUSSEL IGJEN:  SAS gjenopptar Brussel-flygingene onsdag og oppretter ekstra rute til Liege.
Illustrasjonsfoto: Erlend Aas, NTB Scanpix.
TIL BRUSSEL IGJEN: SAS gjenopptar Brussel-flygingene onsdag og oppretter ekstra rute til Liege. Illustrasjonsfoto: Erlend Aas, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 SAS gjenopptar onsdag flygingene mellom Zaventem-flyplassen i Brussel og Skandnavia etter at alle ruter ble innstyilt som følge av terrorangrepet i mars

Ifølge Avinor går det to fly fra Gardermoen til Brussel onsdag, et morgenfly og et ettermiddagsfly. Det skal også gå et formiddagsfly og et kveldsfly fra Brussel til Oslo.

Også flygninger mellom Zaventem-flyplassen og København og Stockholm blir gjenopptatt onsdag, men i et redusert antall, melder nyhetsbyrået Ritzau. Samtidig åpner SAS en midlertidig rute til Liege, øst i Belgia.

Zaventem-flyplassen ble stengt som følge av terrorangrepene i Brussel 22. mars der 32 mennesker ble drept. Søndag åpnet flyplassen igjen med svært redusert kapasitet, men den trappes nå gradvis opp.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram