SAS-kaos hele dagen

-Sjekk hver flyplass eller ring 05400, sier flyselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bli hjemme hvis du ikke absolutt må ut og fly med SAS Braathens. Det er det aller beste forbrukertipset fra flyselskapet selv. Ved 08-tiden var allerede 34 avganger innstilt fra norske flyplasser på grunn av pilotenes sykemeldinger.

-De som må ut fly i dag klan ringe vårt reisesenter på 05400. Der har vi full bemanning fra start. Ellers er det nettsidene til hver enkelt flyplass som har den oppdaterte oversikten, sier kommunikasjonsdirektør Cathrine Foss Stene i SAS Braathens til Dagbladet.no.

22 av innstillingene fram til 13.45 rammer passasjerene på hovedflyplassen Gardermoen.

Kaoset forsterkes i norsk SAS-trafikk ved at SAS Danmark på Kastrup ikke kommer på jobb før 12.00 i dag. Det betyr at ingen SAS-fly går fra Kastrup til norske flyplasser før den tid.

- Det går heller ingen fly fra Norge til Kastrup før 12.00. Den trafikken er også ansvaret til SAS Danmark. Men vi håper uansett at det blir bedre i dag enn mandag, da vi hadde 120 kanselleringer, opplyser seniorrådgiver Knut Løvstuhagen i SAS Braathens.

Pilotmøte klokka 10

Pilotenes ledere i Norge, Sverige og Danmark skal møte SAS-ledelsen i Stockholm klokka 10. Uansett vil SAS-trafikken utover hele dagen bli forsinket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer