<strong>KNIPER IGJEN:</strong> Flyselskapet SAS kniper inn på alkoholtilbudet på Europa-flygninger. Dette bildet er tatt på en interkontinental flytur, der SAS fremdeles opererer med business-klasse. Foto: NTB Scanpix
KNIPER IGJEN: Flyselskapet SAS kniper inn på alkoholtilbudet på Europa-flygninger. Dette bildet er tatt på en interkontinental flytur, der SAS fremdeles opererer med business-klasse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SAS kutter i gratis alkohol

Innfører alkoholrestriksjoner etter problemer med fulle passasjerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

SAS kniper inn på alkoholserveringen etter problemer med fulle passasjerer. Nye retningslinjer gir reisende på SAS Plus maks tre alkoholenheter på reiser innen Europa.

Fra før har SAS kuttet ut gratis alkohol til økonomipassasjerene på langrutene, men på disse rutene vil det fortsatt ikke være begrensninger for Plus-passasjerene.

Presseansvarlig i SAS, Henrik Edström, sier at innstrammingen kommer fordi ubegrenset tilgang til alkohol i flere tilfeller har ført til problemer om bord, ifølge Aftenposten.

- Det gjelder kun alkohol, sier Edström.

Han legger til at kabinansatte kan benytte seg av retningslinjene i enkeltsaker der de ser det nødvendig, og at det ikke er en regel.

Redaktør i Bonusfeber.dk, Flemming Poulsen, reagerer på de nye retningslinjene.

- Det er ikke første gang vi opplever en forringelse av Plus-produktet, i årevis har det vært en jevnlig forringelse. Jeg tror passasjerene blir lei av å betale dyrt for noe som begynner å minne om økonomiklasse, sier han.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer