SAS-pilotene mekler på overtid

Meklingsfristen i oppgjøret for SAS-pilotene gikk ut ved midnatt uten at partene var kommet til enighet. Meklingen fortsetter på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norsk Cockpitforbund og SAS Norge Pilotforening (SNF) har hele onsdag kveld sittet i mekling hos Riksmekleren i Oslo. Dersom de ikke kommer til enighet, kan 430 piloter bli tatt ut i streik fra torsdag morgen, noe som vil gå ut over mye av selskapets trafikk i Norge.

Før fristen gikk ut, sa informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS at partene var innstilt på å komme fram til en løsning, og han ba de reisende ha is i magen.

- Avvent situasjonen, er rådet Johansen gir til de som onsdag kveld sitter med en SAS-billett i hånden og er litt engstelig.

Like over midnatt bekrefter Johansen overfor NTB at mekling fortsetter etter at fristen har gått ut. Dersom det blir brudd, vil selskapet legge ut informasjon fortløpende på sine nettsider. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer