Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

SAS vil kjøpe Airbus-maskiner

Flyselskapet SAS har bestemt seg for å kjøpe sine nye langdistansefly fra den europeiske flyprodusenten Airbus. Det skal dreie seg om kjøp av ti fly og såkalte opsjoner på ytterligere ti.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VG er det bransjebladet Flight International som melder om SAS nye kjøpeplaner. Konkret skal det være snakk om seks firemotors fly av typen Airbus A340 og fire Airbus A330. Opsjonene fordeler seg med fem på hver type.

Hele ordren kan ha en verdi på på 20 milliarder kroner. SAS har tidligere kjøpt sine langdistansefly fra de amerikanske flyfabrikkene Boeing og McDonnell Douglas.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling