Satanist-jenter sugde hverandres blod

De to satanist-jentene «skar i hverandres armer, slikket opp blodet og ga hverandre et tungekyss.» Det har en nær venn av de tiltalte i Lillelid-saken i USA forklart. Bare toåringen Petter Lillelid overlevde da en gjeng på seks satanister skjøt ned og drepte familien Lillelid utenfor Knoxville, Tennessee i april.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av TORGEIR FJELD

Vitneforklaringene i saken begynner nå å bli kjent. Seks ungdommer fra Kentucky er tiltalt for å ha brutalt slaktet norske Vidar Lillelid (34), kona Delfina (28) og datteren Tabitha (6). Petter (2) overlevde, beskyttet av farens armer, da ungdommene skjøt 17 skudd mot familien. Petter bor nå hos slektninger i Sverige. Rettssaken mot de seks tiltale skal opp i februar i Greenville, Tennessee.

Risikerer døden

De seks tiltalte ble arrestert i familien Lillelids van da de forsøkte å flykte til Mexico. Begge de to mindreårige, Karen R. Howell (17) og Blake Bryant (15), skal tiltaltes for en voksen domstol, og risikerer riksvarig fengsel uten benådning. De fire øvrige, Joseph Risner (21), Edward Dean Mullins (19), Natasha Wallen Cornett (18) og Crystal R. Sturgill (18), kan dømmes til døden.

 Alle seks har vært svært interessert i okkulte fenomener, og Cornett hevder å være Satans datter. Gjengen pumpet 17 kuler inn i ofrene. Både Vidar Lillelid og sønnen Petter hadde øynene skutt ut. Ifølge vitner skal Cornett ha sagt at «mange hevder at øynene er nøklene til sjela. Hvis jeg tar dem, har jeg sjela deres. Jeg liker den tanken.» Vitneforklaringer skal imidlertid ha bragt på det rene at det var gjengens yngste medlem, Jason Blake Bryant og eldstemann Joseph Risner, som skjøt.

Blod på leppene

Knoxville News-Sentinel skriver i dag at Cornetts mor skal ha sett henne med leppene røde av blod. En vennine av Cornett har forklart å ha sett Natasha Cornett og venninen Karen Howell «skar i hverandres armer, slikket opp blodet og ga hverandre et tungekyss.» Cornett skal videre ha fridd til Howell.

 Rettssaken er ventet å vare i fire til seks uker, og skal begynne 10. februar. Det skal holdes høringer i saken i januar.

Natasha Wallen Cornett risikerer å bli dømt til døden.