Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Satset og tapte 30 millioner kroner på Idar Vollvik

Investor Fredrik Sigurdssøn Astrup satset 30 millioner kroner på det han trodde skulle bli et mobileventyr sammen med Idar Vollvik.

ØKONOMI: Investor Fredrik Sigurdssøn Astrup satset millioner på det han trodde skulle bli et mobileventyr i Thailand. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen
ØKONOMI: Investor Fredrik Sigurdssøn Astrup satset millioner på det han trodde skulle bli et mobileventyr i Thailand. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Idar Vollviks satsing på et mobiltelefonimperium i Thailand var over før det hadde begynt for investoren Fredrik Sigurdssøn Astrup, skriver Finansavisen i dag.

Tar tapet
Etter en samlet investering på 30,4 millioner kroner satt Astrup med 26,6 prosent av aksjene i Ludo Group. Nå skriver han ned hele satsingen til 1 krone og bokfører et underskudd for fjoråret på 26 millioner i Petroservice, skriver avisen.

Daglig leder Per Espen Watle i Pioner Kapital, der Sigurdssøn Astrup eier 26,92 prosent, var sentral i emisjonen da Astrup kom inn, og Watle ble innsatt som styreleder i Ludo Group for et år siden da Astrup vingeklippet Vollvik.

— Jeg kan ikke kommentere disposisjonene i Petroservice, sier Watle til Finansavisen.

Finansavisen kom i går ikke i kontakt med Sigurdssøn Astrup.

Opp og frem?
Idar Vollvik hevder overfor Finansavisen at Ludro nå tjener penger hver dag og at det går opp og frem.

- Slik sett vil jo dette fort se mer hyggelig ut til neste år for både Astrup og alle oss andre aksjonærer, skriver Vollvik i en epost til Finansavisen.

Ludo Group har ennå ikke levert regnskapet for 2012. I 2011 hadde selskapet driftsinntekter på 109,8 millioner kroner og et underskudd på 56,8 millioner kroner.

Flere nyheter Casher inn på børsrakett
Gode nyheter fra Spania
Røkke Jr. lander milliardkontrakt