Satt 30 år i fengsel for drap. To dager etter løslatelse drepte han sin egen mor

- Jeg er skyldig.

BEGIKK NYTT DRAP: Steven Pratt hadde sonet 30 år for drapet på sin nabo, men to dager etter løslatelsen begikk han drap på nytt. Foto: Michael Eln
BEGIKK NYTT DRAP: Steven Pratt hadde sonet 30 år for drapet på sin nabo, men to dager etter løslatelsen begikk han drap på nytt. Foto: Michael Eln Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I oktober 2014 var det meningen at Steven Pratt skulle begynne livet sitt på nytt. Bare 15 år gammel ble han dømt til 30 års fengsel for drapet på sin nabo Michael Anderson, og etter løslatelsen dro han hjem til Atlantic city i delstaten i New Jersey hvor familien holdt en velkomsfest for han.

Men bare to dager senere kom historien til å gjenta seg.

Drepte naboen I rettsboken som Washington Post har lest står det at Anderson var en slags farsfigur for Pratt. 11. oktober ba han Pratt og noen venner av han om å forlate oppgangen i bygården der de bodde fordi de røyket marihuana.

Provosert over Andersons ordre om å fjerne seg fra oppgangen kom Pratt tilbake med et blyrør for å konfrontere naboen. Anderson svarte med å gripe fatt i blyrøret og slo Pratt i ansiktet. Moren til Pratt kom i mellom basketaket som utartet seg, men sønnen ønsket ingen forsoning. Bare timere senere kom Pratt tilbake igjenog banket på døra til Anderson og skjøt han i det han kom ut.

Slo ihjel moren Femtenåringen ble prøvd som voksen og dømt til 30 år i fengsel. Han var 45 år da han kom ut av fengselet, og bestemte seg for å vende nesa tilbake til nabolaget i Atlantic city der hans 64 år gamle mor Gwendolyn Pratt fortsatt bodde, skriver Press of Atlantic City.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer