Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Satt fast etter fest

En forfrossen og festkledd 28-åring ble torsdag formiddag reddet av brannvesenet i Arendal. Da hadde han ligget gjennomvåt under bryggene i Kittelsbukt i åtte timer og ropt om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde vært på fest til 2-tiden natt til torsdag. På vei hjem fra sentrum gikk han langs bryggene, men var uheldig og skled på bryggekanten. Dermed endte han gjennom isen og ned i det iskalde vannet, melder nettutgaven til Agderposten.

Den søkkvåte mannen klarte å karre seg bort til steinmassene under bryggene, men ingen hørte hans rop om hjelp. Til slutt hørte en tilfeldig forbipasserende ham og tilkalte politiet. Torsdag morgen var det omkring ti kuldegrader. Mannen ble brakt til Aust-Agder sentralsjukehus for behandling, melder NRK.

- At han i det hele tatt har klart å redde livet må sies å være den reneste flaks, sier politibetjent Kjell Forsetlund til avisen.

(NTB)

Hele Norges coronakart