SATT FAST: En mann på vei fra USA til Hong Kong med Cathay Pacific ble sittende fast på flytoalettet da han satt fast fingeren sin i søppelkurven. Foto: AFP Photo/Ed Jones/NTB scanpix
SATT FAST: En mann på vei fra USA til Hong Kong med Cathay Pacific ble sittende fast på flytoalettet da han satt fast fingeren sin i søppelkurven. Foto: AFP Photo/Ed Jones/NTB scanpixVis mer

Satt fast fingeren på flytoalettet på vei til Hong Kong

Måtte ende den 15 timer lange flyturen alene på toalettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire brannmenn måtte til unnsetning da en uheldig flypassasjer på vei fra USA til Hong Kong satt fast fingeren sin i søppelkurven på flytoalettet. Det skriver The Telegraph.

Den 32 år gamle mannen gikk på toalettet 14 timer ut i flygningen og var uheldig da han skulle kaste noe i søpla. Etter å ha satt fast langfingeren sin, ble han nødt til å forbli på toalettet resten av flygningen - som varte rundt en time til. 

Dermed måtte han stå alene på toalettet da flyet landet ved Chek Lap Kok-flyplassen i Hong Kong.

Ifølge politiet var det ikke før brannvesenet ble tilkalt, at mannen klarte komme seg løs. Han hadde underveis spurt flyvertinnene om hjelp, men de hadde ingen annen løsning enn å la mannen oppholde seg på toalettet til flyet landet.

- En innledende etterforskning viser at han kastet søppel i en søppelkasse inne på toalettet, men at langfingeren hans ble sittende fast, sa en politibetjent til South China Morning Post.

Mannen selv trengte ikke medisinsk behandling.

Flyselskapet Cathay Pacific har nektet å kommentere hendelsen, ifølge The Telegraph.