Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Satt fast i fryseren

Skulle bare lage isbiter. Nå har bergenseren fått alvorlige frostskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Neste gang du skal hente noe i fryseren bør du passe på at du ikke er våt på fingrene. Det fikk 23 år gamle Lene Mari Steinshamn bitter erfare, melder Bergens Tidende.

I helgen skulle Lene Mari lage noen isbiter. Hun la et terningsbrett inn i fryseren sin, men en våt håndflate ble sittende fast på metallplaten inne i fryseboksen. Og fryseren slapp ikke taket.

- Da jeg ikke fikk løs hånden fikk jeg litt panikk, sier 23-åringen til Bergens Tidende.

Reddet av Jif

Hun mistet fort følelsen i hånden og siden hun var alene hjemme var det ingen der som kunne hjelpe henne. Hun vurderte å trekke ut kontakten til fryseren, men det ville tatt lang tid før den var tint såpass at hånden løsnet.

Smertene ble verre og verre. Hun forsøkte å rive hånden løs, men det var for smertefullt. Så fikk hun se en flakse med Jif på kjøkkenbenken. Hun klarte å nå flasken og sprayet på hånden til den løsnet.

Deretter bar det på legevakten. Nå har Lene Mari Steinshamn fått påvist middels til sterk frostskade, noe som er svært smertefullt.

PASS PÅ:</B> Neste gang du skal legge noe i fryseren bør du sørge for å være tørr på fingrene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!