Satt fastklemt i tre timer

Føreren av en trailer satt i går kveld fastklemt i styrhuset på en trailer etter at den kjørte ut av E134 og gjennom isen utenfor Edland i Vinje i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 38-årig trailersjåfør fra østlandet ble fløyet til Ullevål universitetssykehus litt før midnatt natt til lørdag. Sjåføren pådro seg alvorlige hodeskader i trailervelten.

- Tilstanden er stabil. Han er under intensivbehandling, sier informasjonssjef Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus til Dagbladet.no lørdag ettermiddag.

Traileren, som var på vei fra vest- til østlandet med jern- og aluminiumsbunter i lasta, gikk av veien to kilometer øst for Edland i Vinje kommune i Telemark. Vogntoget gikk delvis gjennom isen og havnet på taket nede i Tveitevatn.

Sjåføren, en 38-årig mann fra Østlandet, satt fastklemt i tre timer, men ifølge politiet var det aldri fare for drukning. Både politi, luftambulanse, Røde Kors og en redningsbil fra Vinje kommune rykket ut i går kveld.

- Det var svært vanskelig å få mannen løs, sier operasjonsleder Torbjørn Tangen i Telemark politidistrikt.

Vogntoget fikk store skader i utforkjøringa. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke klarlagt.

FASTKLEMT: En 38-årig trailersjåfør ble fløyet til Ullevål universitetssykehus med hodeskader etter at vogntoget kjørte av veien og havnet på taket i Tveitevatn ved Edland i Telemark i går kveld.