- Satt og lyttet til skyllebøtter mot USA og hvite mennesker

Palin trekker rasistkortet mot Obama i «politisk kampskrift».

KLAR FOR SIGNERING AV KAMPSKRIFTET : Journalist, forfatter, tidligere Alaska-guvernør og visepresidentkandidat Sarah Palin gir i dag ut boka som omtales som hennes politiske kampskrift - et frontalangrep mot president Barack Obama. Her er hun på boksignering av sin forrige bok Going Rogue, som også kom ut rett før jul for et år siden. Foto: Mike Theiler/REUTERS.
KLAR FOR SIGNERING AV KAMPSKRIFTET : Journalist, forfatter, tidligere Alaska-guvernør og visepresidentkandidat Sarah Palin gir i dag ut boka som omtales som hennes politiske kampskrift - et frontalangrep mot president Barack Obama. Her er hun på boksignering av sin forrige bok Going Rogue, som også kom ut rett før jul for et år siden. Foto: Mike Theiler/REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): America by Heart er hennes siste tilskudd på bokfronten, men også valgkampsfronten vil mange mene, og i dag står den klar i de amerikanske butikkhyllene.

The Guardian omtaler boka som hennes «political manifesto» - hennes politiske kampskrift.

I sin kritikk av alt fra upatriotiske liberalere til politisk ukorrekte pastorer (presidentparet Obamas pastor gjennom mange år Jeremiah Wright, journ. anm.) lar Sarah Palin president Barack Obama få gjennomgå.

Ikke bare kritiserer hun presidentens politikk, men hun angriper også presidentens personlige anliggender. Som at han har vært tilknyttet et «anti-hvitt» kirkemiljø og at han ikke er patriotisk.

Tilknytningen til omstridt pastor For Palin skal i sin nye bok vektlegge at president Obama og kona hans Michelle har tilbrakt mange år i et svart kirkemiljø under den omstridte pastoren Jeremiah Wright.

Wright ble tilskammegjort under presidentvalgkampen forut for vaglet i 2008, etter at flere av hans seremonielle uttalelser ble kjent offentlig. Foran sin Trinity United Church of Christ-menighet i Chicago ytret han i kjølvannet av 11. september-terrorangrepene mot USA blant annet at «...not God bless America. God damn America».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer