- Satt oppå den drepte og ga «tommelen opp-signal»

Den drapstiltalte 57-åringen signaliserte at alt var i orden da de ansatte ved hotellet låste seg inn på åstedet.

ERKJENNER DRAPET: Men den tiltalte 57-åringen vedkjenner seg ikke straffeansvar for drapet på sin 53 år gamle tidligere kjæreste. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet
ERKJENNER DRAPET: Men den tiltalte 57-åringen vedkjenner seg ikke straffeansvar for drapet på sin 53 år gamle tidligere kjæreste. FOTO: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet) I dag startet straffesaken mot 57-åringen som er tiltalt for forsettlig drap på sin tidligere kjæreste og fagforeningskollega, Kirsti Slinning (53).

Klokken 23.57 på kvelden tirsdag 11. oktober i fjor ble politiet oppringt av en ansatt ved hotell Alexandra i Molde.

«To karer holder på å drepe hverandre her», var hans ord.

Den ansatte som ringte hadde sammen med hotellets faste nattresepsjonist tatt seg inn på rommet hvor det ble rapportert om både bråk og rop etter hjelp.

Synet som møtte de to hotellansatte var særdeles blodig.

Fikk tommelen opp Den tiltalte satt over kvinnen ute på en tilhørende veranda og begge var tilsølt av blod. I følge aktor Magne Nyborg var de hotellansattes første reaksjon å spørre om alt var i orden med de to på verandaen. Da skal den tiltalte å vist «tommelen opp tegnet» til de ansatte.

De hotellansatte så raskt at ting ikke var i orden.

De fikk så skilt henne fra drapstiltalte. Den ene ringte politiet mens kollegaen passet på at siktede ikke stakk av eller gjorde ytterligere skade.

Da anestesilegen kom til åstedet, erklærte han Kirsti Slinning død. 57-åringen møtte i dag for Romsdal tingrett, der han på riksadvokatens ordre er tiltalt for forsettelig drap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer