Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Satte fyr på fest

Hjemme alene-festen på Fana endte i fengsel for to tenåringsgutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble to gutter på 17 og 18 år varetektsfengslet for to uker. Gutten er siktet for å ha forsøkt å sette fyr på et hus i Fana utenfor Bergen. Husets 17 år gamle datter hadde huset for seg selv, og arrangerte fest. Da denne begynte å ebbe ut skal de to guttene ha satt fyr på boligen, skriver Bergensavsien i dag.

Vertinnen år lå da og sov da hun bråvåknet av røykvarsleren. Hun klarte å slokke et av branntilløpene selv, mens de øvrige branntilløpene skal ifølge politiet ha slokket av seg selv. I tillegg til branntilløpene var møbler og lamper knust, og tilgriset med egg og sennep.

Siktet for å ha satt fyr på kirke

- Varetektsfengslingen var nødvendig av hensyn til den videre etterforskningen, sier politiadjutant Tore J. Sørland til BA. Politiet prioriterer saken høyt, og vil avhøre flere vitner som var til stede på festen.

18-åringen erkjenner ifølge sin forsvarer å ha satt fyr på en lekebil på festen. Han er også siktet for et branntilløp i Søreide kirke i mars i år.

Kjennelsen i forhørsretten ble påkjært på stedet av begge siktede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media