Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Satte fyr på hus under politijakt med helikopter

Mann (34) pågrepet i Larvik i kveld. Truet politiet med hagle i natt.

SATTE FYR PÅ HUS: En mann er pågrepet etter at han satte fyr på et hus i Fresjeveien på Nanset i Larvik i kveld. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto.
SATTE FYR PÅ HUS: En mann er pågrepet etter at han satte fyr på et hus i Fresjeveien på Nanset i Larvik i kveld. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i Larvik som har vært ettersøkt av politiet siden i natt for å ha truet poltiet med hagle og for å ha kjørt på en politibil, er mistenkt for å ha tent fyr på et hus i Fresjeveien i Larvik i kveld.

Det bekrefter operasjonsleder Erik Wendelborg i Vestfold politidistrikt overfor Dagbladet.

Det var under politiets jakt på mannen i kveld at det begynte å brenne i en seksmannsbolig.

Vitner i nabolaget opplyser til Dagbladet at en mann er pågrepet av politiet.

- Vi kan foreløpig bare bekrefte at operasjonen er avsluttet og at nabohus til der det brenner er evakuert, sier Wendelborg til Dagbladet.

Alvorlig kriminalitet Ifølge Østlands-Posten er en 34 år gammel mann fra Larvik pågrepet. Han er tidligere dømt for alvorlig kriminalitet.

Det var ved 01-tiden i natt at en politipatrulje ble truet med hagle ved bedriften Nordicstone i Tjølling. Haglemannen stakk av i en Mercedes SUV etter å ha kjørt på politiets bil.

I ettermiddag og kveld har politihelikopter lett etter mannen og bilen før han ble lokalisert i Fresjeveien på nanset.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media