Satte fyr på kjæresten

En kvinne i starten av 40-årene ble i natt operert på Bærum sykehus for alvolige brannskader i ansiktet. Tidligere på natten helte kjæresten brennbar væske over henne og tente på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilstanden til kvinnen er alvorlig, men stabil. Mannen som er i midten av 30-årene er pågrepet av politiet, men er for beruset til å forklare hvorfor han satte fyr på kjæresten sin. Detaljene rundt påtennelsen er derfor ikke på det rene.

- Vi har pågrepet mannen som skal ha tent på kvinnen, og han vil bli avhørt onsdag, opplyser vaktleder Trygve Kalleberg ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

Mannen har helt en brennbar væske over kvinnen og så tent på. Politiet opplyser at hun skal ha kraftige brannskader i ansiktet, men at resten av kroppen trolig har kommet heldigere fra hendelsen.

Like før klokken 01 ble politiet varslet av Bærum sykehus hvor kvinnen skulle bli fraktet til med ambulanse. Klokken 02 lå kvinnen på operasjonsbordet. Vakthavende lege ønsker ikke å oppgi omfanget av skadene kvinnen har fått.

Episoden skjedde i et bolighus i Østre Bærum hvor paret bor. De er begge norske og ikke gift.

ALVORLIGE BRANNSKADER: Kvinnen ble kjørt til Bærum sykehus hvor hun i natt ble operert.