Satte fyr på kvinne foran to barn

En mann er pågrepet i Malmø mistenkt for drapsforsøk etter å ha satt fyr på henne i en leilighet.

PÅGREPET: Denne mannen ble ført bort av politiet i Malmø i forbindelse med en kvinne som ble satt fyr på foran to barn. Foto: Fritz Schibli/FZ webbfilm.
PÅGREPET: Denne mannen ble ført bort av politiet i Malmø i forbindelse med en kvinne som ble satt fyr på foran to barn. Foto: Fritz Schibli/FZ webbfilm. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann er mistenkt for å ha satt fyr på en kvinne i en leilighet i Malmö søndag ettermiddag. Ugjerningen skal ha skjedd mens det var to barn tilstede i leiligheten, skriver Expressen.se.

Kvinnen ble kjørt til sykehus med alvorlige brannskader. En mann er pågrepet mistenkt for drapsforsøk eller alternativt for grov mishandling.

Politiet fikk meldingen om bråk i en leilighet i bydelen Rosengård klokken 12.03 i dag. Straks etter gikk alarmen også hos redningstjenesten på grunn av branntilløp.

Alvorlige skader - Da vi kom til stedet ble vi møtt av en kvinne med brannskader. Hun ble straks fraktet til sykehus med ambulanse. Skadene hennes betegnes som alvorlige, men ikke livstruende, sier Cindy Schönström-Larsson, pressetalsmann for politiet i Skåne.

I leiligheten var det også to barn. De skal ikke være utsatt for noe fysisk vold. - På plassen ble en mann pågrepet for mistanke om drapsforsøk alternativt grov mishandling, sier Cindy Schönström-Larsson, fra politiet i Skåne. På stedet befant det seg også en annen mann som ble tatt med til politistasjonen med status som vitne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer