- Satte heroin-overdose på Google-sjefen, tråkket over den døende mannen og drakk vinen tom før hun forlot luksusbåten

Luksusprostituerte Alix Tichelman (26) er avslørt av overvåkingskamera, hevder Santa Cruz-politiet.

HEROINDØDSFALL: Luksusprostituerte Alix Catherine Tichelman (26) er drapssiktet etter at Google-direktør Forrest Hayes (51) døde av en heroinoverdose i november i fjor. Foto: Santa Cruz Police Department/Forrest Hayes Memorial
HEROINDØDSFALL: Luksusprostituerte Alix Catherine Tichelman (26) er drapssiktet etter at Google-direktør Forrest Hayes (51) døde av en heroinoverdose i november i fjor. Foto: Santa Cruz Police Department/Forrest Hayes Memorial Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luksusprostituerte Alix Catherine Tichelman (26) injiserte Forrest Hayes (51) med en dødelig dose heroin, tråkket over den døende mannen, drakk vinglasset sitt tomt, trakk for gardinene og forlot Google-sjefens luksusyacht «Escape», opplyser politiet i Santa Cruz, California, ifølge Daily Mail.

Forrige fredag ble 26-åringen arrestert etter en ni måneder lang etterforskning. Forrest Hayes hadde en lederrolle i nettselskapet Google. Han etterlot seg kone og fem barn da han døde av heroinoverdose på sin 50 fot store luksusbåt 26. november i fjor.

Luksusprostituerte Tichelman skal ha kommet i kontakt med sine klienter gjennom nettstedet «Seeking Arrangement». Hun hadde hatt sms- og epostkorrespondanse med Hayes og møtt ham noen ganger før det dødelige møtet på båten.

Overvåkingsvideo Politiet sier at det går fram av en overvåkingsvideo at Tichelman, isteden for å ringe nødnummeret, drakk sin vin og forlot åstedet da Hayes ble syk og etter hvert mistet bevisstheten av heroinoverdosen som hun hadde satt på ham.

Hayes ble funnet død neste morgen av båtkapteinen.

- Hun virket ikke å bry seg om ham. Hun ville bare skjule sine spor, sier Steve Clark i Santa Cruz-politiet.

En ni måneder lang etterforskning avdekket den luksusprostituertes korrespondanse og omgang med Forrest Hayes.

- Vi vet at de hadde et forhold fra tidligere, og at de hadde tilbragt tid sammen, sier Clark til KION.

Lurt i fella Politiet identifiserte Alix Tichelman på overvåkingsvideoen. Fingeravtrykkene hennes ble også funnet på vinglasset hun drakk av om bord.

Politiet fant etter hvert ut at Tichelman bodde sammen med foreldrene sine i Folsom. De lurte henne imidlertid tilbake til Santa Cruz ved å utgi seg for å være en kunde som var villig til å betale henne 1000 dollar for sex.

Tichelman sa seg villig til et møte på et luksushotell 4. juli, og ble arrestert der.

Nå er hun siktet for uforsettlig drap, for å skjule beviser og for å ha vært i besittelse av narkotika.

Etterforskerne sier at de også etterforsker Tichelman i forbindelse med et liknende dødsfall i en annen delstat.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer