Den kriminelle MC-klubben Satudarah

Satudarah-presidenten mafia-tiltalt

Den 36 år gammel Oslo-mannen, som er president i den lokale Satudarah-avdelingen, må møte i Nedre Romerike tingrett, tiltalt for vold, bortføring, trusler og kjøring uten førerkort.

MAFIA-TILTALT: Den 36 år gamle presidenten i Satudarahs MCs osloavdeling sitter i varetekt i påvente av rettsaken der han risikerer mange år bak murene. Foto: Privat.
MAFIA-TILTALT: Den 36 år gamle presidenten i Satudarahs MCs osloavdeling sitter i varetekt i påvente av rettsaken der han risikerer mange år bak murene. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kniv, neveslag, knokejern, flaske og kvelertak. Det må politiet bevise at presidenten for osloavdelingen i MC-klubben Satudarah brukte mot offeret, som ble påført kutt og som til slutt besvimte. Voldshendelsen skjedde 28. juni i år i en leilighet på Lillestrøm.

Den 36 år gamle presidenten er tiltalt for grov vold, bortføring, trusler og kjøring uten førerkort.

Ifølge den ferske tiltalen, har Satudarah-presidenten truet med at offeret måtte forstå at det var Satudarah som kom og «fakket» med han og han skulle drepes hvis han tystet.

Tiltalen beskriver flere tilfeller der han som president i Satudarah skal ha spredt frykt og trusler.

Fire andre personer er i tillegg tiltalt for ulovlig oppbevaring av narkotika, dopingmidler og besittelse av skytevåpen.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra advokat Trygve Staff, som er 36-åringens forsvarer, men har ikke lykkes med dette.

Tre av de fem tiltalte skal være medlemmer eller ha en tilknytning til Satudarah MC.

Politiet har tatt i bruk den såkalte mafiaparagrafen. Hvis de fem dømmes, betyr det at maksimumsstraffen dobles hvis politiet kan bevise at den straffbare handlingen er utøvet som ledd i aktivitetene til en organisert kriminell gruppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer