Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnede April (5) i store smerter uten medisinen sin

Aprils besteforeldre bønnfaller kidnapperen om å returnere 5-åringen, som har celebral parese.

SAVNET SIDEN MANDAG: April Jones (5) har vært sportløst forsvunnet siden mandag, da hun sist ble sett klatre inn i en ukjent persons bil utenfor sitt hjem i Wales. Nå bønnfaller jentas besteforeldre den eventuelle kidnapperen om å returnere jenta, som trenger medisin for cerebral parese (CP). Foto: Scanpix
SAVNET SIDEN MANDAG: April Jones (5) har vært sportløst forsvunnet siden mandag, da hun sist ble sett klatre inn i en ukjent persons bil utenfor sitt hjem i Wales. Nå bønnfaller jentas besteforeldre den eventuelle kidnapperen om å returnere jenta, som trenger medisin for cerebral parese (CP). Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Besteforeldrene til den savnede April Jones (5), som sist ble sett klatre inn i en ukjent bil utenfor sitt hjem, bønnfaller den eventuelle kidnapperen om å returnere jenta, som trenger medisin for cerebral parese (CP).

Det skriver Daily Mail.

5-åringen forsvant etter å ha lekt med venner utenfor sitt hjem i den lille landsbyen Machynlleth i Wales, og siden da har politiet lett ustanselig etter jenta.

Politiet etterlyser publikums hjelp i søket etter en Land Rover, som skal tilhøre en lokal 46-åring. Han er arresert i forbindelse med forsvinningen, men politiet vet ennå ikke hva som har hendt April.

Moren til April, Coral Jones, knakk i går sammen under pressekonferansen. Hun ber om at jenta får komme hjem til familien.

- Det må være noen der ute som vet hvor hun er. Vi er desperate for informasjon, vær så snill, hjelp oss å finne henne.

SAVNET April Jones (5) har vært savnet siden mandag. Foto: Scanpix
SAVNET April Jones (5) har vært savnet siden mandag. Foto: Scanpix Vis mer

Også Storbritannias statsminister, David Cameron, ber om at den lille jenta returneres - og legger til at skaden forverrer situasjonen.

- Dette er alle familiers verste mareritt, sier han ifølge BBC.

SAVNER DATTEREN: Coral Jones, moren til den savnede 5-åringen April, er desperat etter informasjon om hvor datteren kan befinner seg. April har cerebral parese, som uten medisin kan gi store smerter. Foto: Scanpix
SAVNER DATTEREN: Coral Jones, moren til den savnede 5-åringen April, er desperat etter informasjon om hvor datteren kan befinner seg. April har cerebral parese, som uten medisin kan gi store smerter. Foto: Scanpix Vis mer