Savnede Jannes familie fortviler: - Hvis noen vet noe, må de melde seg tvert

Stor leteaksjon etter savnede Janne Jemtland (36) i Brumunddal.

MANNGARD: Letemannskaper brukte fredag kveld til å gjennomsøke jorder i nærheten av veien. Det er mye snø i leteområdet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MANNGARD: Letemannskaper brukte fredag kveld til å gjennomsøke jorder i nærheten av veien. Det er mye snø i leteområdet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL (Dagbladet): - Det er for jævlig å ikke vite noe. Hvis noen har kjørt på henne og stukket av, er det forferdelig dårlig gjort å ikke si noe. Jeg håper de kan finne henne i live, sier Jannes bror Bjørn Egil Haugen til Dagbladet.

Han står ved politiets sperre i den bitende kulda i Brumunddal. Under flomlamper i ti minusgrader holder politi og krimteknikere på å undersøke stedet langs den smale veien der en turgåer med hund fant blodspor. Blodet tilhører savnede Janne Jemtland.

Politiet etterforsker saken som en kriminalsak, men har foreløpig ingen siktede eller mistenkte.

- Noe har skjedd med Janne

- Noe har skjedd med Janne. Hun er borte og har status som savnet. Vi håper funn av blod kan gi oss mer svar, sier politiadvokat André Lillehovde van der Eynden til Dagbladet.

Sivilforsvaret og politipatruljer med hunder går manngarder med lykter langs jordene på jakt etter spor på den 36 år gamle tobarnsmoren.

Flere hundre meter av veien er sperret av på grunn av søket, og folk som skal ta seg inn til eiendommer, må gjennom politiets sperringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer