Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Savnede personer var på ferie

Bolig i Sør-Trøndelag totalskadd etter brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fryktet fire personer kunne befinne seg i boligene som brant i Statsbygd i Rissa i Sør-Trøndelag i natt. Bygget, som ble totalskadd i brannen, består av to leiligheter.

- Vi har vært i kontakt med en av beboerne som fortalte at de tre som bodde i den ene leiligheten er på ferie. Personen som bor i den andre leiligheten er også bortreist, sier operasjonsleder Astrid Metlid til Dagbladet.

Politiet fikk melding om brannen klokka 03.18, og Metlid sier at de ennå ikke har noen formening om hvordan brannen startet.

Gjennomsøkte bygget Frank Indergård, vaktleder i Trøndelag brann- og redningstjeneste, forteller at mannen som varslet om brannen selv forsøkte å banke på vinduer og dører og rope etter mennesker da han oppdaget at bygget stod i full fyr.

Han fikk ikke noen respons, og brannvesenet søkte gjennom bygget.

- Det er fire personer som bor i bygget, og det er usikkert om de var i bygget eller ikke. Vi har ikke kommet i kontakt med dem, sa Indergård klokka 09.15.

Totalskadd Brannvesenet fant ingen personer da de søkte gjennom den utbrent bygningen.

Brannvesenet holdt fortsatt på med etterslukning klokka 08, men brannen skal nå være helt slukket.

- Vi fikk melding om brannen klokka 03.08 og var raskt på stedet. Det var full overtenning, og boligen er totalskadd, sier Indergård.